Over ons

Zakenkantoor CERTO heeft op korte tijd een naam gemaakt voor zichzelf. Waar Marcel Deconinck en Nelly Vantieghem meer dan 30 jaar geleden een bankkantoor startten om mensen in hun omgeving te helpen in hun financiën en administratie hebben Veerle en Dimitri recent de vennootschap een opfrisbeurt gegeven. CERTO was geboren en mensen helpen bleef in ons DNA. Want daar zijn we iedere dag opnieuw mee bezig. Mensen helpen een huis te kopen, mensen helpen een eigen zaak te starten of uit te bouwen, helpen om belastingen te besparen, helpen om hun schadegeval in goede banen te leiden en helpen om de juiste belegging te kiezen volgens hun eigen spaarvoorkeuren.

Dat bleef natuurlijk niet onopgemerkt en enkele collega’s raakten zo overtuigd van onze werkwijze dat ze met ons wilden samenwerken. Zo stapte in 2017 Philippe Dujardin uit Marke mee in ons CERTO verhaal. 
Philippe heeft een grote liefde voor zijn klanten, maar voelde dat hij door alle administratie die ons recent werd opgelegd minder bij zijn klanten kon zijn. Wij helpen ondertussen graag met de administratie, wat altijd een sterk punt is geweest van ons kantoor, en Philippe heeft opnieuw de tijd om iedereen de aandacht te geven die ze verdienen.

Maar daar blijft het niet bij, want 2018 is een zeer druk jaar geweest! Op gebied van verzekeringen kunnen we melden dat ook het kantoor Dries Vanhoutte uit Kortrijk believer is geworden van de CERTO werkwijze en met volle overgave met ons zal samenwerken.

Dankzij de krachtenbundeling met Dries en zijn drie medewerkers kunnen we u nog beter bedienen. Voor u betekent dit een extra aanspreekpunt in Kortrijk, meer bepaald aan de Brugsesteenweg 219. Naast het feit dat deze schaalvergroting ons toelaat om nóg scherpere voorwaarden voor u te onderhandelen, halen we ook een pak extra expertise in huis. Pauline De Dapper, Eva Peers en Marthe Buysens brengen zo samen al meer dan 25 jaar ervaring mee. Bovendien kunnen we dankzij de extra mankracht schadegevallen sneller afhandelen.

Op gebied van bank gaan we nog een stapje verder! Daar hebben we een nieuwe samenwerking onder de noemer BURO CERTO met Danny Glabeke uit Sint-Denijs, Philippe Demeyer en Miguel Van Biervliet uit Avelgem. Waar we elkaar reeds jaren kenden en respecteerden als collega’s, hebben we gemerkt dat we elkaar perfect aanvullen binnen de bank. Waar de ene expertise heeft in kredieten heeft de andere betere inzichten in het helpen zoeken naar de ideale belegging. Uiteraard zal ook Cindy Bulckaert u blijven verder helpen in uw dagdagelijkse bankzaken. Als FINTRO-agent zullen wij onze kantoren hebben in Sint-Denijs en Avelgem. 
Ons nieuwe kantoor in de Kerkstraat zal normaal klaar zijn tegen de lente van 2019.

En dat allemaal uit een behoefte om u verder te kunnen helpen.
Zoals u ziet is uw toekomst bij CERTO helemaal verzekerd!”

 

Overname Dujardin:

Uw vertrouwde verzekeringskantoor Dujardin & Vanluchene gaat verder onder de paraplu van Zakenkantoor CERTO.

Voor u verandert er weinig: 
u blijft geholpen worden op de huidige locatie, door de u vertrouwde gezichten. Maar de uitbreiding biedt u wel extra voordelen en services:

  • De schaalvergroting helpt ons om nog betere voorwaarden voor u te onderhandelen met de verzekeringsmaatschappijen.
  • Ons aanbod aan verzekeringen breidt uit.
  • Voortaan kan u bij CERTO ook terecht voor bankzakenkredieten, beleggingen en spaarformules

 

Wie is CERTO?

CERTO is een echt familiebedrijf, waar de jongere generatie vijf jaar geleden de teugels overnam. Veerle Deconinck en haar man Dimitri Vandenbogaerde zijn de stuwende krachten achter het dynamische  zakenkantoor.
Een persoonlijke, quasi grenzeloze service is hun handelsmerk. Voor een nog stevigere verdediging van uw belangen kunt u voortaan dus ook op hen rekenen.”

Vandenbogaerde Dimitri

  • Zaakvoerder
  • T: 0477 17 19 05
Dimitri [at] zakenkantoor-certo.be (Mail me)

Deconinck Veerle

  • Zaakvoerder
  • T: 0473 24 20 60
veerle [at] zakenkantoor-certo.be (Mail me)

Partners

Onze pluspunten!

  • Persoonlijke service
  • Discrete dienstverlening